Tko smo mi
Adresa naše web-stranice je: https://udruga-mimoza.hr.

komentari
Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web-lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i niz posjetitelja IP adrese i korisničkog agenta preglednika kako bismo vam pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz koji je stvoren s vaše adrese e-pošte (koji se naziva i hash) može se dati Gravatar službi kako bi se vidjelo koristite li ga. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji
Ako prenosite slike na web-lokaciju, trebali biste izbjegavati slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-lokacije mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji s slika na web-lokaciji.

Obrasci za kontakt

Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija
Članci na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-mjesta ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web-lokaciju.

Analitika

S kim dijelimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke
Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je zato da bismo mogli prepoznati i odobriti bilo koje naknadne komentare automatski umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje pružaju u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima
Ako imate račun na ovoj web-lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve vaše osobne podatke o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke
Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte.